• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Højbjerg: Lyt og lær, når han fortæller historier

Foto: Getty Images

Pierre Emile Højbjerg er meget fascineret af sin manager i Tottenham, Jose Mourinho.

Af tipsbladet.dk

Det er med at lytte efter, når Jose Mourinho åbner munden.

Det fortæller Pierre Emile Højbjerg til B.T.

Højbjerg er blevet en profil i Tottenham, siden han kom til klubben i sommer. Her har han spillet sig til en fast plads i startopstillingen under Mourinho, som tilsyneladende har et godt øje til danskeren.

Men det gode forhold gælder også den anden vej. Den danske landsholdspiller ser også en stor stjerne i sin portugisiske manager.

- Han er først og fremmest en personlighed i fodboldverdenen, der har vundet det hele. Og når han fortæller gamle historier, så er det bare med at suge til sig. Du lytter og lærer, siger Højbjerg.

Mourinho er dog en presset mand i Tottenham, som på det seneste har haft lidt slinger i valsen med resultaterne i Premier League. Blandt andet er det blevet til nederlag mod West Ham og Brighton, og i øjeblikket ligger klubben på en ottendeplads i den bedste engelske fodboldrække.

Torsdag skal Højbjerg og resten af Tottenham-mandskabet forsøge at hente tre point, når de tørner sammen med danske Joachim Andersen og Fulham på Craven Cottage.

Opgøret fløjtes i gang klokken 19.00.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...