• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hoffenheim snublede i slutminutterne – RB Leipzig slog oprykkere

Foto: Getty Images

Hoffenheim måtte nøjes med et point, mens RB Leipzig vandt i Bundesligaen lørdag eftermiddag.

Af tipsbladet.dk

Hoffenheim var inde i en forrygende stime med seks sejre på stribe, før de i sidste spillerunde faldt sammen og tabte 5-1 til Mainz i Bundesligaen.

Lørdag skulle de forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod, da de tog imod oprykkerne Fortuna Düsseldorf. Men selvom det længe så ud til at lykkes, endte det med en pointdeling. 

Robert Skov startede som sædvanlig inde på venstre wingback, og han kunne se holdkammeraten Andrej Kramaric bringe Hoffenheim foran efter blot seks minutter. Midtbanespilleren Florian Grillitsch sendte en flot aflevering ind i feltet, hvor Kramaric kunne prikke bolden forbi målmanden og i mål.

Efterfølgende gik der mere end 80 minutter, før bolden igen fik netmaskerne til at blafre. Denne gang var det dog gæsternes Rouven Hennings, der udlignede i det 87. minut.  

1-1 blev kampens resultat, og Hoffenheim er nu nummer syv i Bundesligaen, mens Fortuna Düsseldorf rykker op som nummer 13.

RB Leipzig sejrede trods truende kollaps
Andetsteds var RB Leipzig også i aktion mod oprykkerne Paderborn, og her lignede det fra start af en storsejr til RB Leipzig.

Efter fire minutter var RB Leipzig, der var uden Yussuf Poulsen, foran med to på et mål af Patrik Schick og en langskudskasse fra Marcel Sabitzer. Og tyve minutter senere gjorde Timo Werner det til 3-0.

Men i anden halvleg var RB Leipzig tæt på at kollapse. Paderborn fik sendt bolden i mål to gange, og en udligning truede. Det skete dog aldrig, og RB Leipzig vandt. De er dermed på førstepladsen i Bundesligaen, mens Paderborn er på sidstepladsen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...