• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Holdkammerat: Vi får snart det bedste at se fra Hazard

Foto: Getty Images

Lucas Vazquez har store forventninger til Eden Hazard, der scorede sit første Real Madrid-mål i weekenden.

Af marboe

Eden Hazard har fået en sløv start på tilværelsen i Real Madrid, men han scorede sit første mål for klubben, da Granada lørdag blev besejret med 4-2 i La Liga.

Den 28-årige kantspiller gjorde det til 2-0 kort inden pausen, og holdkammerat Lucas Vazquez er overbevist om, at der er endnu mere i vente fra den tidligere Chelsea-profil.

- Han er en virkelig god spiller og viste det over mange år i England. Jeg er sikker på, at han snart kommer til at vise det samme i Spanien. Vi er rigtig glade for at have ham på holdet, fortæller Vazquez til Marca.

I et interview med Televes sætter den spanske kantspiller samtidig ord på, hvad der har ændret sig efter Cristiano Ronaldos skifte til italiensk fodbold.

- Det, der har ændret sig, er, at vi har fået en anden nummer 7 (Hazard red.) og andre spillere. Han var meget vigtig for os, men vi er glade for truppen, og vi ønsker at kæmpe med om at vinde det hele.

Real Madrid fører La Liga med to point ned til FC Barcelona efter de første otte spillerunder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...