• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hollandsk landstræner har speciel Barcelona-klausul

Foto: Getty Images

Ronald Koeman har mulighed for at slippe ud af sin kontrakt med det hollandske landshold, hvis FC Barcelona henvender sig.

Af tipsbladet.dk

Ronald Koeman var en stor profil for FC Barcelona som spiller i første halvdel af 90'erne, og hollænderen ønsker at vende tilbage til den spanske klub som træner.

Koeman er på nuværende tidspunkt landstræner for Holland og på kontrakt indtil sommeren 2022, men den tidligere Everton-manager har en speciel klausul i sin aftale, som giver ham mulighed for at komme billigt til Barcelona, hvis spanierne henvender sig.

Læs også:Barcas fronttrio kom alle på tavlen i sikker sejr over Eibar

Det fortæller direktøren for topfodbold i det hollandske fodboldforbund, Nico-Jan Hoogma, der dog ikke vil nævne et beløb.

- Landstræneren har kontrakt indtil midten af 2022 og skifter derfor ikke gratis. De skal betale noget for det, siger han til Fox Sports og tilføjer:

Læs også:Barca og Real er enige om ny El Clásico-dato

- Ronald har længe indikeret, at han ønsker at blive træner i Barcelona en dag. Lad os se, hvad der sker. Succes med det hollandske landshold vil bestemt hjælpe ham, men jeg håber, at vi kan være sammen til og med VM i Qatar. Jeg håber, at vi kan arbdejde sammen i lang tid, for jeg synes, at det går rigtig godt.

Ronald Koeman har stået i spidsen for det hollandske landshold i 18 kampe. 10 af disse er blevet vundet.

Læs også:Hollandsk keeper jubler over Valencia-skifte: Det var en nem beslutning

Læs også:Valverdes fremtid er usikker: Barcelona overvejer Koeman og ten Hag

Læs også:Jublende Steinlein er Liverpool-fan: Vil drikke rødvin med Steven Gerrard

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...