• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Hvem vil Liverpool helst forlænge med: Van Dijk eller Salah?

Foto: Getty Images

Liverpool-ledelsen har et klart billede af, hvem de helst vil have på en ny kontrakt.

Af okstroem

Liverpool har i de seneste sæsoner været blandt Europas allerbedste klubber. Senest er det blevet bevist med Champions League-triumfen i 2019, og i sidste sæson vandt klubben endelig igen det engelske mesterskab.

Her har to af de mest betydningsfulde spillere været midterforsvareren Virgil van Dijk og angriberen Mohamed Salah. Der er dog ingen tvivl om, hvem englænderne helst vil have forlænget med. Det skriver den engelske udgave af Eurosport.

Læs også: Liverpool smasker Burnley - det er: Penge i Banken

Her bliver der peget på, at Liverpool klart prioriterer, at man får Virgil van Dijk på plads, inden man begynder på at kigge på den egyptiske angribers aftale.

Salah har på det seneste da også været rygtet væk fra Premier League-mestrene, da Real Madrid angiveligt skulle være interesseret i ham.

I øjeblikket sidder Van Dijk ude med en ærgerlig knæskade, og selvom der altså er to år tilbage af hans kontrakt, så har man altså ham øverst på to-do-listen, når det handler om kontrakt. 

Mediet peger desuden på, at Liverpool ikke har planer om at forstærke deres defensiv, men at West Hams Declan Rice er blevet en mulighed for dem.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...