• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Hvorfor skulle han forlade Liverpool?

Foto: Getty Images

Der er ingen grund til at skifte, lyder vurderingen.

Af tipsbladet.dk

Bør man forlænge kontrakterne med Mohamed Salah og Sadio Mané i Liverpool?

Dét spørgsmål bliver der snakket meget om blandt eksperter og fans - og sandsynligvis også internt i Liverpool - og nu bidrager Emile Heskey med sit syn på sagen.

Den tidligere engelske landsholdsangriber lovpriser duoen, og han har særligt svært ved at se, hvorfor Salah skulle forlade klubben.

- Han ser ud til at være så komfortabel i klubben, så hvorfor skulle han skifte? Liverpool er hans hjem nu, og fansene elsker ham, selvom der nok ikke er nogen, der ville hade en spiller, der spiller, som han gør lige nu. Hvis han var i Chelsea, ville de stadig elske ham, men heldigvis er han i Liverpool, siger Heskey til Daily Mirror.

- Sådan noget som hans kontraktsituation, rampelyset og hans måltotal bekymrer ham overhovedet ikke, og det er fantastisk at se.

Emile Heskey fortsætter i rosende vendinger om Salah og hylder samtidig Sadio Mané.

- Når man har en, der laver så mange mål som Salah, kommer alle til at snakke om ham, selvom Mané også leverer gode tal. Og så er det sjove, at de ikke engang er angribere. Vi snakker om kantspillere. De har det hele.

- Hans arbejdsradius er fænomenal, og derfor elsker Liverpool-fans ham. Han giver aldrig op. Han kæmper altid, løber med tilbage, tackler og forsøger så at komme med frem igen, selvom det gør ondt. Derfor elsker fansene ham.

Sadio Mané og Mohamed Salah har været i Liverpool siden henholdsvis 2016 og 2017.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.