• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Hylder belgisk stjerne: Kan sikre CL-triumf

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Chelsea-stjerne Joe Cole er Romelu Lukaku spilleren, der kan sikre Chelsea en ny Champions League-triumf.

Af gram

Indtil for ganske benyligt bestod Romelu Lukakus trofæhøst af et belgisk mesterskab fra 2010, men Chelsea-stjernen kan i denne sæson snuppe det mest prestigefyldte trofæ i klubregi.

Efter sidste sæsons Serie A-trofæ med Inter og sommerskiftet til Chelsea kan Lukaku således meget vel blive spilleren, der sikrer London-klubben et ny trofæ i Champions League. Sådan lyder det nu fra den tidligere Chelsea-stjerne Joe Cole. 

Et glimrende indkøb
Forud for aftenens Champions League-kamp mod Zenit har Joe Cole således peget på, at Romelu Lukaku var den manglende brik i Chelseas puslespil.

- Før denne sæson vidste alle, at Chelsea var på udkig efter en ny nier. Og realistisk set var der kun fem navne, der ville være tilfredsstillende. Man kiggede på Lewandowski, Haaland, Mbappé, Ronaldo og Lukaku, som alle hører til på den øverste hylde, lyder det således, ifølge BT Sport, fra Joe Cole. 

- Ingen af dem får man billigt, fordi de er de bedste af de bedste. Men når du analyserer det, og ser på, hvad Chelsea havde brug for, så var Lukaku en glimende investering. Vi taler om en målræv, der er 28 år og på toppen. Den komplette pakke. Fart, styrke, hovedstødsstærk, afslutter, det hele. 

Ifølge Joe Cole har Chelsea brug for 'de bedste af de bedste', når missionen er at forsvare Champions League-trofæet, hvilket kun Real Madrid har præsteret til dato. 

- Dette er tidspunktet, hvor han (Lukaku, red.) skal påtage sig ansvaret, og han kommer til at give Chelsea de ekstre fire eller fem procent, der kan hjælpe dem til at vinde Champions League igen. 

Romelu Lukaku er i denne sæson noteret for tre mål i tre kampe for Chelsea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.