• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Hylder City-profil: - Han kan blive stjernespilleren til EM

Foto: Getty Images

Phil Foden blev tirsdag matchvinder mod Dortmund, og den 20-årige englænder bliver nu sammenlignet med Manchester City-legenden David Silva.

Af gram

Phil Foden har blot spillet seks landskampe, men Manchester City-profilen kan blive den store stjerne til sommerens EM-slutrunde. 

Sådan lyder det nu fra talkSPORT-værten Tony Cascarino, efter at Foden tirsdag scorede sejrsmålet i Manchester Citys 2-1-sejr over Dortmund i Champions League-kvarfinalen. 

- Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at han bliver fast starter for England. Jeg vil gå så vidt som at sige, at han kan blive stjernespilleren i den slutrunde, lyder det således fra Cascarino. 

Foden fik da også spilletid i alle Englands tre VM-kvalifikationskampe under den netop afsluttede kandskampspause. Manchester City-stjernen startede desuden inde mod både Albanien og Polen. 

Sammenlignet med klublegende
Også den tidligere Tottenham-angriber Darren Bent hyldede Phil Foden efter det sene sejrsmål mod Dortmund. 

- Han var brilliant, sensationel. Hans boldføling og den måde, han bevæger sin krop... han er som en mini-David Silva. Men han er nok mere målfarlig end Silva. Der er dog ingen, der er bedre end Silva, hvad pasningsspillet angår, lød det således fra Bent. 

Der venter dog en vanskelig kamp for Foden og Manchester City i Tyskland i næste uge, hvor et 1-0-nederlag vil sende Pep Guardiolas mandskab ud af Champions League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...