• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hylder enestående Schmeichel: Han er trådt ud af sin fars skygge

Foto: Getty Images

Leicesters manager, Brendan Rodgers, har store roser til overs for Kasper Schmeichel, der står foran sin kamp nummer 400 for Leicester.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsmålmand står over for at nå en stor milepæl, når han og Leicester lørdag tager i mod Southampton i Premier League.

Det er nemlig hans kamp nummer 400 i buret for "The Foxes".

Læs også:Spilforslag til PL: The Saints er skarpe ude

Hans nuværende manager, Brendan Rodgers, har aldrig lagt skjul på sin tiltro til den danske målmand, og han hylder især den yngre Schmeichels mentale styrke i at træde ud af sin fars skygge. Ifølge Rodgers er det Kaspers dedikation til spille og vilje tilat vinde, der har gjort ham til den målmand, han er i dag.

- Han kunne ikke undgå at blive sammenlignet med sin far, der var en af verdens bedste, og det kan ikke have været nemt. Men jeg tror, at det viser, hvor stærk han er mentalt. Han har formentlig altid været kendt som Peter Schmeichels søn, men nu har han fortjent at blive hyldet for sine egen enestående karriere.

Læs også:Højbjerg skuffet efter danskerdyst: Jeg burde have scoret

- Hans træningsmentalitet er til stor inspiration for de andre unge målmænd, og han har nogle gamle værdier, som jeg virkelig godt kan lide. Og så er han bare en god fyr, lyder det fra Brendan Rodgers ifølge Daily Mail.

Kasper Schmeichel har værret i Leicester i tæt på et årti, siden han kom dertil tilbage i sommeren 2011. 

Læs også:Tottenham sætter føring og tredjeplads over styr

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Barcelona overvejer Manchester City-stjerne

Læs også:Officielt: Atletico Madrid henter fransk Diego Costa-afløser

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...