• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hylder Martin Ødegaard: Kan blive en Ballon d’Or-kandidat

Foto: Getty Images

Simon Thern spillede sammen med Martin Ødegaard i 2016 og 2017 og ser et enormt potentiale i den 21-årige nordmand.

Af tipsbladet.dk

I 2014 tog Martin Ødegaard den norske Tippeliga med storm, og som blot 16-årig skiftede han i sommeren 2015 til selveste Real Madrid. Hidtil har den nu 21-årige nordmand dog ikke stemplet ind i Real Madrid for alvor, men det er formentlig blot et spørgsmål om tid.

I denne sæson er Martin Ødegaard udlejet til Real Sociedad, hvor han har imponeret stort. Han har været så god, at der har været rygter om, at Real Madrid vil hente ham tilbage til sommer, selvom lejeaftalen i Real Sociedad også gælder for næste sæson. 

Læs også:FCK-spiller var Alex Fergusons sidste indkøb: Specielt at tænke på

Men selvom nordmanden har fået et stort gennembrud i denne sæson, har talentet været tydeligt hele tiden.

Det fortæller svenske Simon Thern, der spillede sammen med Martin Ødegaard i SC Heerenveen, som normanden var udlejet til fra 2016 til 2018. Her var det tydeligt, at Ødegaard besad et enormt talent, og at han har potentiale til at blive verdens bedste fodboldsspiller.

Læs også:Pogbas agent åbner op for Juventus-retur

- Han ville ikke have været, hvor han er i dag, hvis han ikke havde trænet med disse fyre. Det er jeg helt overbevist om. Han skiftede efter syv eller otte måneder i den norske liga og endte der og skulle spille med Toni Kroos og Luka Modric og drible mod Ronaldo eller Ramos, siger Simon Thern Fotbollskanalens podcasten Lundh og fortsætter:

- Da vi trænede i Heerenveen, tabte han aldrig bolden, fordi han var så meget hurtigere i både tanke og handling, efter han havde trænet med disse spillere. Det er klart, hvis man får den træning i en tidlig alder. Undskyld til Markus Rosenberg, men han er den bedste, jeg har spillet med. Mon ikke han bliver en topspiller og en Ballon d'Or-kandidat. Han har alle egenskaber: han er hurtig, har et godt drive og er så hurtig med bolden ved fødderne.

I Real Sociedad står Martin Ødegaard noteret for syv mål og otte oplæg på 24 kampe i denne sæson. 

Læs også:Mourinho: Vi solgte Eriksen på en intelligent måde

Læs også:Medie: Tidligere Real Madrid-chef bliver landstræner for Babayan og Armenien

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Italiensk succestræner på vej til England

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...