• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Hylder svensker: - Han er bedre end Haaland om tre år

Foto: Getty Images

Om tre år er Erling Braut Haaland ikke længere den bedste angriber i Skandinavien, forudser ekspert.

Af tipsbladet.dk

Erling Braut Haaland er lige nu Skandinaviens hotteste angriber og muligvis den hotteste angriber i hele Europa, men den titel kan nordmanden meget vel kun have til låns.

Det mener den tidligere svenske landsholdsspiller Erik Edman.

Han peger i stedet på landsmanden Alexander Isak, 21, der til dagligt tørner ud for Real Sociedad. Isak har en fortid i Borussia Dortmund, men han slog aldrig igennem i den tyske storklub, hvad man må sige, at Erling Braut Haaland har formået.

Alligevel ser Erik Edman et større potentiale i Alexander Isak.

- Hele Norge kommer til at kaste frysepizzaer efter mig nu, men om tre år er Alexander Isak en bedre spiller end ham (Haaland, red.), skriver han på Twitter.

Over for Fotbollskanalen uddbyer han:

- Haalands hurtighed og fysik er exceptionel, men jeg tror, at han måske har peaket rent fysisk. I det fejlvendte spil har han noget, han kan udvikle. Det så man i Norges seneste landskampe, og jeg synes, at Isak er bedre i den del af spillet. Om tre år er Isak vokset yderligere og kommer til at være på et fysisk niveau, som gør, at han kan spille i de absolut største ligaer, siger Erik Edman.

21-årige Alexander Isak har i denne sæson scoret 12 mål i 24 ligakampe for Real Sociedad, mens han er gået målløs fra banen i otte Europa League-kampe. 18-årige Erling Braut Haaland har scoret 21 mål i 22 Bundesliga-kampe.

Erling Braut Haaland var tirsdag i aktion for Borussia Dortmund i Champions League-kampen mod Manchester City, og her vakte særligt én situation opsigt - læs mere her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...