• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:

Youssoufa Moukoko er bare 16 år, men det er ventet, at han inden længe vil blive kendt i hele fodboldens verden med sit vanvittige talent og en utrolig statistik.

Af tipsbladet.dk

Hvad er egentlig navnet på den næste helt store stjerne i fodboldens verden. Det er der mange bud på, men et god af slagsen kunne være, at han lørdag aften meget vel kan få debut i den tyske Bundesliga som den yngste nogensinde.

Dagen efter sin 16-års fødselsdag må Youssoufa Moukoko nemlig træde ind på den helt store scene. Det er ventet, at han får spilletid i lørdagens kamp ude mod Hertha Berlin, for det ligner et helt vanvittigt stjerneskud, som Dortmund har på græs.

Indtil nu har han spillet for klubbens U/19-hold, og her blev det til urealistiske 47 mål og ti assists i bare 25 kampe. Han brændte tingene yderligere af på U/17-holdet, hvor det blev til 90 mål i 56 kampe.

Borussia Dortmund er godt klar over, at man har at gøre med noget helt særligt i Youssoufa Moukoko. Den tyske klub har gjort alt den kunne for at holde ham væk fra rampelyset, og blandt andet er der blevet lukket helt af for interviews.

Nu går den dog ikke længere, og Dortmund har på sociale medier lørdag givet hint om, at man meget vel kan se noget til Youssoufa Moukoko i Berlin.

I Bundesligaen må man spille, når man er 16 år, og det blev Youssoufa Moukoko i går, fredag. I midtugen kan han også få debut i Champions League i en alder af 16 år, når Dortmund møder Club Brügge.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...