• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

I Messis fravær: Antoine Griezmann satte gang i Barcelona

Antoine Griezmann satte gang i FC Barcelona, der søndag aften vandt 5-2 over Real Betis.

Af tipsbladet.dk

FC Barcelona lagde skuffende fra start i La Liga med et nederlag til Athletic i sæsonpremieren, og imod Real Betis søndag måtte de undvære Lionel Messi, Luis Suarez og Ousmane Dembele.

Til gengæld råder de også over Antoine Griezmann, og den franske angriber scorede to mål imod Real Betis i en kamp, som FC Barcelona endte med at vinde 3-1 på hjemmebane.

Gæsterne kom ellers foran efter et kvarters spil på et kontraangreb, hvor Nabil Fekir scorede.

Real Betis holdt fast i føringen indtil kort før pausen, men der udlignede Antoine Griezmann. Sergi Roberto sendte bolden ind i feltet, hvor den franske angriber med en lang tå fik prikket bolden i mål.

Efter pausen fortsatte Griezmann, hvor han slap og scorede til 2-1 med et flot spark fra kanten af feltet.

Og herfra tog FC Barcelona over. Efterfølgende kom også Carles Perez, Jordi Alba og Arturo Vidal på tavlen, og Griezmann lagde op til sidstnævntes scoring. Real Betis fik kort før tid reduceret til 5-2 ved Loren Moron, og det blev kampens endelige resultat.

FC Barcelona sikrede sig dermed sæsonens første point i La Liga, der toppes af Sevilla og Atletico Madrid, som begge har seks point efter to runder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...