• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Immobile vinder Den Gyldne Støvle: Messis dominans afsluttet

Foto: Getty Images

Efter tre år i træk med Lionel Messi som Europas farligste spiller, er det nu Ciro Immobiles evner foran målet, der er bedst.

Af tipsbladet.dk

Det så længe ud til, at Robert Lewandowski ville tage prisen for den spiller, der har scoret flest mål i Europa i denne sæson med sine 34 mål for Bayern München, men det er nu blevet overgået af Lazios Ciro Immobile.

I denne weekend bliver sidste runde spillet af Serie A, som er den sidste liga, der mangler at blive færdigspillet. Her er det kun Cristiano Ronalo, der har en reel chance, for at indhente Immobiles 35 mål, men han bliver sparet af Juventus i deres sidste kamp, oplyser de nykårede mestre selv.

Læs også:Målkongen på Færøerne er pedel og blev født med en klumpfod

Dermed ligger det lige for, at Immobile nu kan kalde sig vinder af den gyldne støvle i 2019/20-sæsonen.

I de seneste tre sæsoner har Lionel Messi vundet prisen, men nu er turen altså kommet til den italienske angriber, som bliver den tredje italiener til at vinde den efter Francesco Totti i 2007 og Luca Toni i 2006.

Læs også:Spår stor nedgang: Spillernes transferværdi kan falde markant

Ciro Immobile har tilmed mulighed for at gøre endnu mere mindeværdig for ham personligt, da han kun er ét mål fra at tangere rekorden for flest mål i én Serie A-sæson, som er på 36 mål, som blev sat af Gonzalo Higuain i 2016, da han spillede for Napoli.

Lazios sidste kamp spilles lørdag aften klokken 20:45, hvor de møder Napoli.

Læs også:Lionel Messi vinder Den Gyldne Støvle for tredje år i træk

Læs også:Kanes klare ambition: Vil slå Rooneys målrekord

Læs også:Harry Kane tror stadig på topscorertitlen

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...