• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Uønsket: PSG nægter at få tidligere Real Madrid-profil tilbage fra lån

Foto: Getty Images

Spanieren er uønsket i Sporting CP, men PSG vil ikke have ham tilbage fra lejeaftalen før tid.

Af risager

Karrieren har taget en markant drejning for Jese Rodriguez, siden han i 2015/16-sæsonen brød igennem med fem mål og syv assists på 28 La Liga-kampe i Real Madrid.

I 2016 skiftede han til Paris Saint-Germain, og i denne sæson har den franske storklub udlejet ham til portugisiske Sporting CP. Det har dog ikke været en succes, og efter at have spillet 16 kampe for portugiserne står han blot noteret for ét mål.

Og derfor vil Sporting CP hellere end gerne slippe for at have ham i truppen i foråret. De vil ifølge mediet A Bola sende ham tilbage til Paris Saint-Germain, da de i så fald kan spare knap 15 millioner kroner.

Men Paris Saint-Germain vil ikke have Jese Rodriguez tilbage, og mediet mener at vide, at franskmændene har afvist at opsige lejeaftalen et halvt år før tid. Dermed ser det ud til, at han må blive i Sporting CP i foråret.

Til sommer står den spanske offensivspiller dog til at vende tilbage til Paris Saint-Germain, hvor han har kontrakt indtil sommeren 2021.

Siden Jese Rodriguez, nu 27 år, tog turen fra Madrid til Paris i 2016, er det kun blevet til 16 kampe for Paris Saint-Germain. I stedet har han været udlejet til Las Palmas, Stoke City, Real Betis og nu Sporting CP.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...