• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Iniesta ærgrer sig på Messis vegne: Det burde være blevet til mere

Foto: Getty Images

Barcelona-legenden Andrés Iniesta ærgrer sig over, at katalanerne ikke har vundet flere Champions League-trofæer i Lionel Messis tid i klubben.

Af gram

Lionel Messi har haft en ganske succesfuld karriere, men argentinerens tidligere holdkammerat i Barcelona, Andrés Iniesta, mener, at det burde være blevet til mere.

De to herrer var med til at vinde Champions League i 2006, 2009, 2011 og 2015, men ifølge Iniesta burde Barcelona have vundet endnu mere i Europa.

Læs også: Messi med klar besked til La Liga: Den idé er jeg stor modstander af

- Med det hold, og med Leo på holdet, så burde Barcelona helt sikkert have vundet flere Champions League-trofæer, lyder det ifølge Daily Star fra Iniesta.

- Sådan er det dog i fodbold. Man kommer op mod gode modstandere, som også har masser af talent. Derfor er det vigtigt at nyde det, når man vinder ting. 

En ren fornøjelse
For de fleste fodboldfans er det en fornøjelse at se Messi i aktion. Men det er endnu bedre, når man står på grønsværen, lyder det fra Iniesta.

- Han gør forskellen på enhver tænkelig måde. Han kan score et hattrick, og han kan levere tre assists. Hvis det ser godt ud fra tribunerne, så ser det endnu bedre ud, når man er helt tæt på. 

- I mine øjne er han nummer ét af den grund. For han kan gøre forskellen i enhver situation, selvom han ikke kan klare alt alene.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...