• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Inter-argentiner om Mauro Icardi: Han ville blive

Foto: Getty Images

Mauro Icardi ønskede først og fremmest at blive i Inter, fortæller den argentinske landsmand Lautaro Martinez.

Af risager

En af sommerens største transfersagaer involverede argentinske Mauro Icardi, der efter lang tids rygter forlod Inter til fordel for Paris Saint-Germain på transfervinduets sidste dag.

Det gjorde han på en lejeaftale efter seks år i Inter, men det var ikke med hans gode vilje, hvis man skal tro Inters argentinske angriber Lautaro Martinez.

Lautaro Martinez fortæller til TyC Sprots, at Mauro Icardi ønskede at blive i Milano-klubben.

- Jeg har et godt forhold til ham, og vi snakker meget, siger Lautaro Martinez.

- Han ville blive, og i samtalerne med klubben sagde han altid, at han ville spille, men nu er han på et andet hold, og jeg ønsker ham det bedste, for siden jeg ankom til Italien, har han været en person, der har hjulpet mig med at falde godt til.

Til at erstatte Mauro Icardi har Inter hentet belgiske Romelu Lukaku i Manchester United, og han har imponeret Lautaro Martinez.

- Han tilpassede sig straks trænerens ideer og holdets spillestil. Han er en angriber med utrolige egenskaber, han er virkelig stærk. Jeg blev overrasket over hans utrolige størrelse, siger argentineren.

I to kampe i Serie A har Romelu Lukaku scoret to mål for Inter.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...