• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter-boss hylder Eriksen: Det gør mig stolt

Foto: Getty Images

Christian Eriksen får ros fra sin cheftræner efter søndagens sejr.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen er startet inde i vigtige kampe for Inter for nylig, og senest startede han inde for mandskabet i søndagens storsejr i det afgørende Derby della Madonnina mod AC Milan.

Den danske midtbanespiller leverede også en fin figur, og efter kampen fik han ros fra cheftræner Antonio Conte.

I den seneste måned er Christian Eriksen således gået fra at være reserve og sat til salg til at være fast inventar i startopstillingen, som han har været i de seneste kampe mod blandt andre Lazio, Juventus og AC Milan. Og den udvikling har imponeret træneren.

- Jeg mener, at en træner skal forbedre alle og lade dem forstå hans ideer. Vi er et team, og vi har klare ideer i begge faser.

- Ivan Perisics og Christian Eriksens udvikling gør mig stolt. Nicolo Barella ankom til Inter og passede straks godt ind. Andre spillere har brug for mere tid, Eriksen havde også brug for tid. Han har forstået vores ideer, og det samme gælder Perisic, siger Antonio Conte ifølge Football Italia.

Samtidig blev Inter-træneren spurgt ind til, om klubben nu er favoritter til det italienske mesterskab. De er nemlig på førstepladsen i Serie A med fire point ned til Simon Kjær og AC Milan på andenpladsen i Serie A.

Favoritværdigheden påtog Conte sig ikke, men understreger, at han frygter de to kommende kampe mod Genoa og Parma.

Læs mere om Eriksen og Inters præstation søndag her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...