• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter-boss om Eriksen-exit: - Der bliver arbejdet på sagen

Foto: Getty Images

Christian Eriksen kan være på vej til en ny klub i løbet af de kommende uger.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Christian Eriksen skiftede for et års tid siden fra Tottenham til Inter, men tiden i italiensk fodbold har langt fra været den succes, som de involverede i Milano-klubben nok havde håbet på.

Derfor var det ikke overraskende, da Inter-direktør Beppe Marotta forud for det nuværende transfervindue slog fast, at Eriksen var sat til salg. Sådan er det stadig, og der er givetvis også noget i gære. 

Læs også:Medie: Denne detalje kan forhindre Tottenham-skifte for Eriksen

Processen med at få offensivspilleren sendt videre til en ny klub er i hvert fald i fuld gang, hvis man skal tro Marotta, da han blev spurgt til det af Sky Sport Italia med særligt fokus på en mulig lejeaftale.

- Piero Ausilio (sportschefen red.) arbejder på Eriksen-sagen, og så snart der er noget at fortælle, så siger jeg det til dig, lyder det fra Marotta, som for tiden også har sit at se til rent økonomisk, da spillerne i fire måneder ikke har fået løn.

Læs også:Krisemøde i Inter: Eriksen og Co. mangler flere måneders løn

Derfor peger han da også på, at der er kommet nogle retningslinjer fra bestyrelsen om, at der ikke bliver mulighed for at hente nye spillere til klubben, og at det er meget usandsynligt, at det skulle ændre sig.

Christian Eriksen har på det seneste været rygtet til en række klubber, som både tæller forskellige Premier League-klubber samt storklubben Paris Saint Germain, som netop har fået den tidligere Spurs-manager Mauricio Pochettino ind.

Hos Inter har man haft svært ved at finde plads til Eriksen i Inter-træner Antonio Contes formation, men han er blevet prøvet af på den defensive midtbane, hvor han fungerede som en tilbagetrukket spilfordeler.

Læs også:Nye toner fra Conte?: Forsøger ny position til Eriksen
Læs også:Felipe Melo: Conte skal bruge Eriksen kontinuerligt
Læs også:Conte om Eriksen: Kan være nyttig

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...