• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter-legende: Eriksen skal starte hver gang

Foto: Getty Images

Christian Eriksen bør starte inde i hver kamp i Inters jagt på Serie A-titlen, mener Inter-legenden Nicola Berti.

Af tipsbladet.dk

For tredje kamp i træk startede Christian Eriksen inde for Inter ved siden af kroaten Marcelo Brozovic, da Inter søndag tværede AC Milan ud i lokalopgøret.

Den tidligere Inter-spiller Nicola Berti var imponeret over danskerens indsats, og han mener, at Inter-træner, Antonio Conte, skal fortsætte med at vise den 29-årige dansker tillid.

- Har du set hans kvaliteter, spørger han i et interview i mandagens papirudgave af den iatlienske sportsavis Gazzetta dello Sport og uddyber:

Læs også:Juventus tager pligtsejr og indtager tredjepladsen

- En med Eriksens kvaliteter skal altid spille, selvom han uden tvivl indtil for nylig kæmpede med at finde formen under Contes måde at spille på.

Den tidligere italienske landsholdsspiller noterer særligt Christian Eriksens frisparksmål mod selvsamme AC Milan i Coppa Italia for nogle uger siden som vendepunktet.

- Nu ligner han en spiller, der kan tage dem til det næste niveau, ja. 

Læs også:Mandagens rygtebørs: Barca vil have svensker

Generelt roser Berti det meste af holdet, efter deres vigtige Derby-sejr over bysbørnene, der sender dem fire point foran AC Milan.

Nicola Berti spillede gennem ti år i perioden 1988 til 1998 for Inter Milan, hvor han noterede sig 229 kampe og 29 mål. Derudover fik han 39 landskampe for Italien, hvor han var med til at vinde bronze ved VM i 1990 og VM-sølv i 1994.

Læs også:Fire storklubber har taget kontakt til Agüero

Læs også:Klubopkøb i DK: Så mange er på udenlandske hænder

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...