• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Inter nærmer sig lejeaftale med Alexis

Inter er, ifølge den italienske journalist, Fabrizio Romano, tæt på at leje Manchester Uniteds Alexis Sanchez med en indbygget købsklausul.

Af marboe

Alexis Sanchez er henover sommeren blevet meldt på vej videre fra Manchester United, og nu ligner det, at chileneren har fundet sin nye arbejdsgiver.

Fabrizio Romano, som skriver for Sky Sports Italy og The Guardian, beretter således, at italienske Inter nærmer sig en lejeaftale med den tidligere Arsenal-stjerne.

Ifølge Romano er der tale om en lejeaftale, som løber resten af indeværende sæson, og som kan gøres permanent for godt 112 millioner kroner.

Hvis Manchester United vælger at acceptere Alexis' ønske om at komme til Antonio Contes mandskab, skal klubben desuden fortsætte med at betale en del af kantspillerens enorme løn.

Alexis lavede to scoringer og fire assists i 27 kampe for United i sidste sæson. Han står samlet set noteret for fem scoringer og ni assists i 45 kampe i den røde trøje.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...