• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter og Tottenham kan ikke blive enige: PSG melder interesse for Eriksen

Foto: Getty Images

Christian Eriksens fremtid er stadig ikke på plads, og nu skulle Paris Saint Germain også have planer om at hente danskeren.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen har i den seneste tid været sat i forbindelse med et skifte til italienske Inter, men det lader til, at de to klubber ikke kan blive enige om prisen på den danske landsholdsspiller.

Det skriver engelske The Independent.

Læs også:Avis: OB kan tjene næsten to millioner på Eriksen-salg

Her bliver det berettet, at Inters bud oprindeligt skulle være på omkring 80 millioner kroner, mens Tottenham har haft et krav på omkring 215 millioner kroner, og de to parter har angiveligt svært ved at møde hinanden.

Derfor skulle den franske storklub Paris Saint Germain have meldt sig på banen i kampen om danskeren - og de skulle ifølge det engelske mediet slet ikke have problemer med at opfylde Tottenhams krav.

Læs også:Eriksens Inter-skifte kan falde på plads i denne uge

Dog skulle Eriksen-lejren ikke være så tændt på et skifte til den franske hovedstad, da mulighederne for spilletid ikke skulle være så gode dér. Her er det givetvis anderledes i Inter, som i denne sæson kæmper med Juventus om det italienske mesterskab.

Christian Eriksen har kontraktudløb til sommer, hvor han kan skifte helt gratis, og derfor er det også Tottenhams sidste chance for at få penge for offensivspilleren - hvis de altså ikke selv får forlænget med ham.

Læs også:Mourinho om Christian Eriksen: Jeg er jo ikke idiot

Læs også:Eriksen tog afsked lørdag: Nu venter Inter kun på danskerens endelige svar

Læs også:Mandagens rygtebørs: Christian Eriksens vanvittige løn afsløret

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...