• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter skiftede Eriksen ud og lavede vild slutspurt mod Fiorentina

Foto: Getty Images

Det så lang tid ud til, at Inter ville få et nederlag i første runde af Serie A, men en stærk slutspurt gav dem de tre point i opgøret mod Fiorentina.

Af tipsbladet.dk

Inter har i den seneste tid forstærket sig med blandt andet Arturo Vidal fra Inter, ligesom de også hentede den danske landsholdsspiller Christian Eriksen i januar. Alligevel så det ud til, at de ville få sig en skrækkelig start på den nye sæson mod Fiorentina.

Men sådan gik det ikke efter et bemærkelsesværdigt comeback i de sidste minutter, hvor man gik fra at være bagud med 2-3 til at komme foran med 4-3 og snuppe de tre point i deres første Serie A-kamp i denne sæson.

Læs også:Coronavirussen har fået ramt på usårlige Zlatan Ibrahimovic

Christian Eriksen selv spillede med fra start i kampen, men det blev aldrig til den helt store oplevelse fra danskeren, som blev pillet ud få minutter efter Fiorentina havde scoret til 3-2 efter 63 minutters spil.

Siden smed Antonio Conte også Vidal, Nainggolan og Alexis Sanchez på banen, og så kom der ellers gang i Inter-motoren, som først efter 87 minutter fik udlignet ved Lukaku - og to minutter efter headede D'Ambrosio bolden i nettet.

Læs også:Officielt: Inter henter Arturo Vidal i Barcelona

Foriinden var det først Kouame, der havde bragt 'Viola' foran efter tre minutters spil, mens Inter udlignede kort før pausen ved Lautaro Martinez. Efter pausen lavede Ceccherini selvmål og sendte Inter i front. 

Herefter var det Franck Ribery, der tog over med et flot assist-show til de to næste Fiorentina-mål ved Castrivelli og Chiesa, som altså viste sig af blive ligegyldige, da Inter herefter vågnede op.

Næste opgave for Inter og Christian Eriksen er mod Benevento på onsdag

Læs også:Eriksen får ny holdkammerat: Inter køber ind i Barcelona

Læs også:- Eriksen skal tage væk fra Inter, hvis det er så håbløst, som det ser ud

Læs også:Medie: Inter har tilbudt Christian Eriksen til Chelsea

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...