• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Aagurd

Inter-stjerne: Jeg drømmer om at løfte Champions League-trofæet med Inter

Milan Skriniar vil vinde det største klubtrofæ med Inter, og han tror på, at Conte kan hjælpe holdet til det.

Af aagurd

I sidste sæson endte Inter på fjerdepladsen i Serie A med hele 21 point op til Juventus. Klubben har fået nyt blod på sidelinjen i form af Antonio Conte, og forsvarsklippen Milan Skriniar er overbevist om, at den tidligere Juventus-træner kan vende op og ned på tingene.

- Conte? Han har den rette mentalitet. Vi er et stærkt hold, og vi må arbejde mod målet om at vinde. Træneren forklarer os alle detaljer, vi har ændret måden, vi gør tingene på med respekt for fortiden, siger Skriniar til Corriere dello Sport.

Den slovakiske forsvarsspiller er overbevist om, at tilføjelsen af Conte gør, at Inter for alvor kan kæmpe med om trofæerne. Særligt et trofæ vil Skriniar gerne løfte med klubben.

- Tiden er kommet til at vinde. Når du spiller i Nerazzurri-trøjen (Inter, red.), kan du ikke være okay med at slutte nummer to. Jeg drømmer om at løfte Champions League-trofæet med Inter, fortsætter han.

Han er overbevist om, at storklubben kan true Juventus, selvom Torino-klubben har vundet mesterskabet otte sæsoner i træk.

I midterforsvaret har Skriniar fået ny makker i Diego Godin, som er kommet til fra Atletico Madrid. Den 24-årige ser frem til at spille sammen med uruguayaneren, ligesom han er sikker på, at han hurtigt vænner sig til et tremandsforsvar.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...