• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Inter-træner om transferrygter: Vi har ikke mange penge

Foto: Getty Images

Inter har ikke mange penge i kassen, understreger Antonio Conte. Klubben har især været meldt interesserede i Christian Eriksen.

Af tipsbladet.dk

Meget tyder på, at danske Christian Eriksen skifter fra engelske Tottenham til italienske Inter inden længe, og en af de eneste ting, der mangler, er enighed mellem de to klubber om en transferpris.

Inter er angiveligt ikke meget for at betale mere end 80 millioner kroner, mens Tottenham skulle kræve et beløb, der er noget højere end det.

Læs også:Mourinho forsvarer Eriksen efter buhen: Han fortjener respekt

Italienerne har heller ikke mulighed for at øge buddet betragteligt. Kassen er nemlig næsten tom, fortæller cheftræner Antonio Conte ifølge Goal.

- Der er ikke mange penge i kassen. Direktøren har været klar i mælet. Vi skal være gode til at finde løsninger, der kan give os fordele, siger Antonio Conte.

Læs også:Inter og Tottenham kan ikke blive enige: PSG melder interesse for Eriksen

- Vi må finde billige løsninger, ellers ser det svært ud, synes jeg. Ideerne er der, og hvis der er mulighed for det, vil vi forbedre os. Hvad man ikke kan få med penge, skal man skaffe med intelligens og vid.

Når Inter og Tottenham ikke til enighed i januar, kan italienerne hente Christian Eriksen gratis til sommer – danskeren har nemlig kontraktudløb.

Foruden Christian Eriksen er Inter angiveligt også tæt på at hente venstrebacken Leonardo Spinazzola fra Roma i bytte for angrebsreserven Matteo Politano

Læs også:Eriksens Inter-skifte kan falde på plads i denne uge

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...