• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Rasmus Henriksen

Inter-træner udtalte sig om Eriksen: Nu forklarer Mourinho ham om god opførsel

Foto: Getty Images

Inters træner Antonio Conte udtalte sig for nylig om en mulig kommende Christian Eriksen-handel. Den slags bør ikke ske, mener danskerens nuværende manager i Tottenham José Mourinho.

Af henriksen

- Eriksen? Vi er nødt til at gå efter folk, som allerede har haft en karriere og er ved slutningen af deres kontrakt, sagde Inters træner Antonio Conte for nylig på et pressemøde.

Den kommentar faldt ikke i god jord hos Christian Eriksens nuværende manager i Tottenham José Mourinho, der valgte at forklare Antonio Conte, hvordan man, ifølge Mourinho, bør forholde sig til snak om andre klubbers spillere.

- Antonio har udtalt sig offentligt. Jeg synes, at alle vi managere burde opføre os ens, når det kommer til transfers. Jeg ved, at det ikke er det optimale for jer (journalister, red.). Men jeg synes, at vi altid burde forblive lukkede, indtil der virkelig sker noget, siger Mourinho ifølge Football365 og fortsætter:

- Så når I spørger mig om spiller A, B eller C, som da jeg blev spurgt om tre spillere, hvordan kan jeg udtale mig om tre spillere, der ikke er mine? Vi skal være mere beskyttende. Når jeg ser folk med ansvar snakke om Eriksen - vi burde ikke snakke om spillere fra andre klubber, før de bliver til vores spillere. Vi skal i det hele taget ikke snakke om spillere fra andre klubber, pointerer Mourinho.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...