• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Irritation i Barça: Klublegende på plads i Paris

Foto: Getty Images

Ronaldinho var en kæmpe profil for Barcelona i sin tid, men brasilianerens stjerne i den catalanske klub er dalet en del på det seneste.

Af gram

Ronaldinho var i en kort overgang planetens bedste spiller, men brasilianeren har haft sine problemer, efter han i 2015 lagde støvlerne på hylden.

Sidste år sad Ronaldinho således næsten et halvt år i fængsel i Paraguay, fordi legenden angiveligt havde forfalsket sit pas, og nu forlyder det, at Ronaldinho også er kommet på kant med Barcelona.

Er Barcelona-ambassadør
Således skriver den catalanske avis Sport nu, at Ronaldinho har 'skabt kontroverser', fordi han har meldt ud, at han tirsdag vil være på plads på Parc des Princes, når Paris Saint-Germain tager imod RB Leipzig i Champions League. Pariserne har således inviteret brasilianeren tilkampen som særlig gæst. Ronaldinho spillede som bekendt for Paris Saint-Germain fra 2001 til 2003, inden han skiftede til Barcelona.

Ifølge Sport er man i Barcelona ikke specielt glade for, at Ronaldinho møder op i Paris, mens han bliver betalt for at fungere som ambassadør for Barcelona. 

Irritationen i Barcelona hænger også sammen med, at catalanernes forhold til Paris Saint-Germain er blevet forværret i de senere år. Ronaldinho gjorde sig allerede i sommer upopulær blandt Barcelonas fans, da han udtrykte glæde over at se Lionel Messi skifte til Paris Saint-Germain. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.