• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Irriteret Guardiola: Tillykke med mesterskabet Liverpool

Irriteret Guardiola: Tillykke med mesterskabet Liverpool
Foto: Getty Images

Pep Guardiola ærgrer sig over nederlaget i weekenden til Norwich, men han har svært ved at tage tidlig mesterskabssnak seriøst.

Af tipsbladet.dk

Manchester City og Liverpool FC ventes i et nyt kapløb om Premier League-titlen. Af samme grund er det vigtigt hele tiden at levere på banen, men i weekenden skuffede Manchester City fælt og tabte med 3-2 i Norwich.

Efter kampen måtte City-manager Pep Guardiola da også allerede forholde sig til, at hans mandskab allerede er fem point efter Liverpool i tabellen:

- Helt ærligt. Vi er i september, så skal vi virkelig til det her? Nå det kan vi godt, jeg vil gerne ønske Liverpool tillykke med mesterskabet, siger Pep Guardiola ifølge Goal.com.

Efter den noget ironiske kommentar sætter City-manageren dog flere ord på med ophøjet ro i stemmen:

- Vi er i september måned, og nu skal vi til Ukraine. Derefter skal vi i gang igen. Selvfølgelig kan vi ikke skjule, at vi har smidt fem point. Tottenham var en ærgerlig omgang, fordi vi spillede så godt. Mod Norwich var det i enkelte dele af spillet, hvor vi skal være skarpere i, hvad vi præcist skal gøre, udtaler Guardiola.

Med til historien hører også, at Liverpool i sidste sæson på et tidspunkt var foran med syv point. Alligevel hentede City forspringet og blev mestre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...