• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Isco flyver ikke med Real Madrid på deres tour

Real Madrid-spillerne tager i dag til Montreal, men Isco bliver hjemme, da han er ved at blive far for anden gang.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid tager tirsdag afsted på klubbens tour, hvor første stop er i Canada. Her kommer den spanske offensivspiller Isco ikke med på flyet, og normalt betyder det, at man er på vej væk.

Sådan er det dog ikke for Isco. Han skal nemlig være far for anden gang, og derfor har han fået lov til at blive hjemme. Det skriver blandt andet den spanske sportsavis Marca.

Selvom Iscos kæreste Sara Salamo er på nippet til at gå i fødsel, så var Isco dog inde omkring Real Madrids træningsanlæg i Valdebebas, hvor han blev gennemgået fysisk og medicinsk. 

Isco er ikke den eneste, der ikke er med på flyet over Atlanten. Det gælder også for alverde, Militao og Casemiro, som var til Copa America, ligesom Jesus Vallejo og Dani Ceballos stadig hviler sig efter U21 EM, som de desuden vandt.

Når forklaringen for Iscos fravær på turen til Canada er en kommende fødsel, så betyder det dog ikke, at han kan være på vej væk. Han skulle eftersigende stadig være en af de spillere, som Zidane overvejer at skille sig af med, da antallet af spillere i truppen gerne skal ned fra 29 til 23.

Det skal ske, da man også gerne vil have Paul Pogba, mens Christian Eriksen lader til at være hovedstadsklubbens backup-plan.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...