• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Iskoldt mellem Luis Suarez og Barcelona: Klubben fryser ham ud

Foto: Getty Images

Barcelona og Luis Suarez har haft mange store oplevelser sammen, men det ser ud til, at forholdet mellem parterne slutter med drama.

Af tipsbladet.dk

Det er ikke længe siden, at der blev lukket ned for Lionel Messis transfersaga, som endte med, at han bliver i Barcelona. Nu ser det ud til, at der begynder en ny med Luis Suarez i hovedrollen.

Ifølge den calanske sportsavis Sport skulle Barcelona have intentioner om at fryse den uruguayanske målmaskine ud af klubben. Det skyldes, at Suarez og klubben ikke er enige om, hvordan tiden skal slutte mellem dem.

Læs også:Pirlo vil have forstærket Juventus-angrebet så hurtigt som muligt

Barcelona-ledelsen vil angiveligt gerne have Suarez til at droppe sit sidste år af kontrakten, ligesom Ivan Rakitic gjorde. Herefter kan han skifte til en ny klub, men sådan vil Suarez ikke have det. I stedet mener han, at Barcelona kan betale kompensation for det, som mangler af kontrakten og derefter rive den over. Her vil ingen eftersigende give sig.

Luis Suarez lader dog ikke til at være påvirket af uroen udenfor banen, da han træner på fuld kraft, lyder meldingerne. Alligevel tager cheftræner Ronald Koeman ham ikke i brug, og dermed mener avisen, at det kan være tegn på, at man fryser Suarez ud.

Læs også:Briathwaite skifter kun fra Barcelona hvis han får et helt vildt bud

Angriberens næste klub lader meget kraftigt til at blive Juventus, men her lader han ikke til at have travlt, og det ser ud til, at han gerne vil have overblik over alle muligheder, inden han træffer et valg.

Barcelona hentede Luis Suarez i Liverpool tilbage i 2014.

Læs også:Ole Gunnar Solskjærs søn får professionel kontrakt

Læs også:Skidt nyt for Braithwaite: Koeman vil beholde Coutinho

Læs også:Tidligere Barcelona-spiller kan ende som erstatning for Pione Sisto

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...