• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Islandsk landstræner: Zlatan er på niveau med Messi og Ronaldo

Foto: Getty Images

Den islandske landstræner, Erik Hamrén, sidestiller Zlatan Ibrahimovic med både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Af tipsbladet.dk

Zlatan Ibrahimovich er lige så god som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Sådan lyder ordene fra den islandske landstræner, Erik Hamrén.

Hamrén har selv trænet Ibrahimovich, da han var landstræner for det svenske landshold fra 2009 til 2016. Netop denne oplevelse var noget helt særligt.

- Alle spillere har deres forskellige kvaliteter og færdigheder, men han er en verdenstjerne. Jeg ser ham på samme niveau som Ronaldo og Messi, så det siger sig selv, at det var specielt at træne sådan en spiller, siger den islandsk landstræner i den svenske podcast Möt fotbollstränarna.

- At være svensk landstræner betyder, at du kommer til at arbejde med de bedste svenske spillere. Men han var mindst et niveau bedre end alle andre.

Læs også:AC Milan bekræfter: Zlatan-skade er ikke så slem som frygtet

Ibrahimovich forlod det svenske landshold efter EM 2016 efter eget ønske.

To år senere luftede den svenske angriber idéen om at vende tilbage på landsholdet ved VM i 2018, men i april samme år bekræftede den nuværende landsholdtræner, Janne Andersson, at Zlatan ikke kom med til verdensmesterskaberne.

I dag er den karismatiske angriber holdkammerater med danske Simon Kjær i den italienske storklub AC Milan, hvor han har spillet otte kampe og scoret tre mål i Serie A.

Læs også:Hammarby-chef om Zlatan: Ikke usandsynligt at se ham her

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Sveriges landshold tager ingen chancer: Udelukker alle spillere fra Italien

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...