• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Italien-træner glad for comebacksejr: Vi dominerede efter pausen

Foto: Getty Images

Roberto Mancini glæder sig over Italiens præstation i anden halvleg af opgøret mod Bosnien tirsdag aften.

Af tipsbladet.dk

Italien har fortsat maksimumpoint i EM-kvalifikationen, efter at de tirsdag aften besejrede Bosnien, men den sejr måtte de kæmpe for.

Ved pausen var Bosnien nemlig foran efter et mål af Roma-stjernen Edin Dzeko, men i anden halvleg fik Italien vendt kampen, og Lorenzo Insigne og Marco Verratti sørgede for, at Italien i sidste ende løb med en 2-1-sejr.

Og efter en dominerende præstation i anden halvleg var sejren fortjent, mener Italiens landstræner, Roberto Mancini.

- Alle kampe er vanskelige, især når man spiller to i træk i slutningen af sæsonen. Bosnien har teknisk dygtige spillere, og vi var lidt skuffende i første halvdel, men vi forbedrede os efter pause, og sejren var fortjent til sidst. Det var ikke let at vende kampen mod sådan en modstander, men vi dominerende efter pausen, så vi er glade, fortæller Roberto Mancini og tilføjer:

- Bosnien spillede en god kamp. Deres nederlag til Finland (lørdag, red.) var bare et bump på vejen. Vi vidste, at dette var gruppens hårdeste kamp. Pjanić og Džeko gjorde det rigtig godt, men vi viste vores karakter og en evne til at score i enhver situation.

Efter opgøret mellem Italien og Bosnien er italienerne nummer ét i EM-kvalifikationsgruppe J med 12 point ud af 12 mulige, mens Bosnien er på femtepladsen med blot fire point efter fire kampe.  

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...