• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Italienerne er ved at få øjnene op for Eriksen: Han er som en dieselmotor

Foto: Getty Images

Historien har vist, at Christian Eriksen lige skal vænne sig til et nyt sted, og så slår han til, skriver italiensk sportsavis.

Af tipsbladet.dk

I januar skiftede den danske landsholdsspiller Christian Eriksen fra de vante rammer i Tottenham til italienske Inter, hvor han ikke nåede at fortrylle Milano-publikummet, inden coronavirussen satte alt i stå i Italien.

Dog ser det ud til, at tilliden til ham er stor, og i dagens udgave af La Gazzetta dello Sport er den offensive midtbanespiller på forsiden, hvor der bliver indikeret, at Eriksen er blandt de bedste til træningen efter coronapausen.

For italienere betyder biler meget, og derfor har avisen også valgt at sammenligne ham med en diesel-motor, hvor gløderøret i forkammerat lige skal opvarmes inden effekten af dieselolien bliver sat i gang.

Sådan er det tilsyneladende også med Eriksen, mener avisen. De peger desuden på, at det var det samme, da Christian Eriksen kom til både Ajax og Tottenham. Først skulle han lige falde til i omgivelserne, hvorefter han overtog og regerede.

Det må tiden nu vise, men det lader også til, at Inter-træner Antonio Conte har store planer med Eriksen. Senest forlyder det, at man er klar til at lave en smule om i formationen, så der bliver plads til en spiller lige bag de to angribere - og den skal Eriksen have.

Christian Eriksen nåede at spille otte kampe og score ét mål for Inter inden den ufrivllige coronapause.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...