• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Italiens sportsminister: Gør jer klar til at begynde med at spille igen

Foto: Getty Images

Den italienske sportsminister Vincenzo Spadafora vil gerne have sporten til at være en af de stærke motorer, som sætter Italien i gang igen.

Af okstroem

Ligesom i Danmark ligger fodbolden helt stille i Italien som følge af coronavirussen, men ifølge italienernes sportsminister Vincenzo Spadafora, så kan klubberne godt indstille sig på, at de skal gøre sig klar til at gå i gang igen så snart som muligt.

Det skriver det italienske medie Calciomercato.

Spadafora skulle angiveligt have gjort det klart ved et møde med den italienske olympiske komité, CONI, at det særligt bliver sporten, som skal være med til at sætte gang i hjulene igen i Italien. 

- Vi skal og vi vil være klar til at starte så hurtigt som muligt. For sin rolle og sin sociale og økonomiske vigtighed. Sporten bliver en af de motorer, som skal hjælpe os i gang med landet igen efter denne sundhedskrise, forklarede Spadafora ved mødet med komitéen ifølge føromtalte medie.

Snarest vil han derfor tage en snak med repræsentanterne fra græsrodssporten, ligesom han også gjorde i begyndelsen af denne periode uden sport.

Den italienske Serie A har været på pause siden 9. marts.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...