• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Italiensk klub med stor regnskabsbrøler

Foto: Getty Images

SS Lazios regnskab viser, at klubben har betalt Sporting CP for Pedro Neto, der nu er i Wolverhampton. Problemet er bare, at Neto aldrig spillede for Sporting CP.

Af tipsbladet.dk

Den italienske klub SS Lazio har begået en brøler.

Det står klart, efter klubben har offentliggjort sit seneste regnskab.

Her fremgår det nemlig, at man har sendt penge til portugisiske Sporting CP for købet af Pedro Neto. Problemet er bare, at han aldrig har spillet i Sporting CP.

Det skriver det engelske medie the Guardian.

Læs også:Wolves tog sejren fra Tottenham til sidst

Pedro Neto blev hentet til Lazio i sommeren 2017 på en toårig lejeaftale med en dertilhørende købsoption, der skulle udnyttes. Det blev den i sommeren 2019, og en måned senere blev portugiseren solgt til Wolverhampton.

To gange skal Lazio have sendt penge til Sporting CP, fremgår det af regnskabet, men de penge skulle være gået til Sporting Braga. Det var ikke kun Neto, der rykkede til Lazi fra Braga - det gjorde også Bruno Jordao i 2017. En spiller, der ligeledes blev købt af Lazio i sommeren 2019 og sendt videre til Wolverhampton.

- Jeg vil gerne slå fast, at Lazio har købt spillerne fra Sporting Club de Braga, ikke Sporting Club de Portugal.

Læs også:Chelsea misser førstepladsen i tillægstiden

- Det var desværre en fejl fra vores økonomiafdeling, og den fejl skete, fordi klubberne har lidt enslydende navne. Som du ved har Sporting CP aldrig haft registreret spillerne. Vi får ændret vores regnskab ved at gøre det klart, hvad der er sket i de to tilfælde, siger Lazios generalsekretær Armando Calveri til The Guardian.

Sporting CP afviser også over for The Guardian, at klubben har modtaget penge for Pedro Neto. Og man gør det klart, at man ingen økonomiske interesser har haft i spilleren.

Dermed lader det altså til, at Lazio trods alt ikke har sendt pengene til den forkerte klub, men i stedet skrevet forkert i regnskabet.

Læs også:Se højdepunkterne: Indskifter sikrer point i Premier League-duel

Læs også:Theo Walcotts første Southampton-mål i 15 år sikrer point

Læs også:Mandagens rygtebørs: Manchester City vil hente Premier League-duo

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...