• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Italienske medier: Damsgaard-pris på himmeflugt

Foto: Getty Images

Ifølge et par af dagens italienske aviser, så er værdien af Sampdorias Mikkel Damsgaard steget eksplosivt på et halvt år.

Af tipsbladet.dk

Han blev egentlig solgt af FC Nordsjælland for et lille års tid siden, men Mikkel Damsgaard har blot været i Samdoria et halvt års tid.

Men en flot halvsæson har kastet interesse af sig, og den italienske klub kunne blive fristet til at sende deres unge guldfugl videre med en stor fortjeneste.

Læs også:Dagens Double: Grovfil i Serie A

Således skriver den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport, at Mikkel Damsgaards værdi er triplet fra omkring 50 millioner kroner til 150 millioner kroner.

Og der mangler ikke muligheder for at sælge den unge danske angriber til prisen. Både Gazzetta dello Sport og Tuttosport skriver, at Tottenham er interesseret i at hente Damsgaard.

Læs også:Dagens Spilforslag: Spezia angriber Sampdoria

Sidstnævnte medier skriver ogeså, at tyske Bayer Leverkusen har snøren ude efter danskerens kvaliteter.

Indtil videre er det blevet til spilletid i 15 kampe i den italienske Serie A, og det har kastet to mål og tre assists fordelt på alt 863 minutter.

Læs også:Roma og Inter delte i underholdende topbrag

Læs også:Eriksen roste dansk komet efter vild assist

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Også Juventus kigger på dansk guldfugl

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...