• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jaap Stam lander trænerjob i MLS

Foto: Getty Images

Den hollandske forsvarslegende har fået et nyt trænerjob. Denne gang er det på den anden side af atlanten.

Af tipsbladet.dk

Jaap Stam nåede kun få måneder som cheftræner i Feyenoord i starten af denne sæson, inden han sagde op, men nu har den hollandske legende fundet et nyt job.

Efter flere ugers rygter er Jaap Stam endelig blevet præsenteret som ny cheftræner i den amerikanske klub FC Cincinnati, der sluttede som nummer 24 af 26 i MLS i sidste sæson.

Læs også:Transferkongerne: Hovedstødsmonster gav russiske millioner i kassen

Det meddeler klubben på sin hjemmeside, hvor de skriver, at hollænderen har fået en kontrakt til 31. december 2021. Aftalen indeholder også en option på yderligere ét år.

- At få muligheden for at arbejde i Amerika og i MLS for en klub som FC Cincinnati, er en drøm. Jeg har altid kunnet lide landet, og jeg har altid kunnet lide mentaliteten og ambitionerne hos det amerikanske folk, siger Jaap Stam ifølge klubbens hjemmeside.

Sportsdirektøren forklarer, at Jaap Stam er den ideelle person til at udvikle holdet yderligere.

- Jeg er overbevist om, at Jaap kan føre os gennem den næste fase og hjælpe os med at nå vores mål i fremtiden, gøre vores spillere bedre og bruge hans viden og erfaring i klubben. Jeg har fuld tiltro til, at han får succes hos FC Cincinnati og vil passe godt ind med hensyn til at udvikle vores spillefilosofi og guide klubben til fremtidige succeser, sagde sportsdirektør Gerard Nijkamp.

Jaap Stam, 47 år, har foruden Feyenoord været træner i Reading og PEC Zwolle. 

Læs også:Tidligere OB-emne tager til USA

Læs også:Tidligere Ajax-kaptajn fortsætter i USA

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...