• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jadon Sancho kan afløse stjerne i storklub

Foto: Getty Images

Store transfers kan være i vente til sommer.

Af tipsbladet.dk

Manges øjne hviler på Kylian Mbappé forud for sommerens transfervindue.

Paris Saint-Germain-stjernen har kontraktudløb i 2022, og det vil sige, at franskmændene kraftigt skal overveje at sælge superstjernen til sommer og score kassen, hvis Mbappé ikke har forlænget inden da. 

PSG skal samtidig forholde sig til, hvem der potentielt kan afløse Kylian Mbappé, og i den forbindelse har storklubben udset sig en af profilerne i Borussia Dortmund.

Ifølge The Athletic er Jadon Sancho Paris Saint-Germains foretrukne Mbappé-afløser, og Dortmund skal være villige til at sælge den 21-årige englænder, der i øjeblikket er ude med en skade.

Men det hele afhænger altså af Kylian Mbappé, der flirter gevaldigt med Real Madrid. Spørgsmålet er bare, om der overhovedet findes en klub i verden, der efter et år med corona har råd til den 22-årige franskmand.

I videoen i toppen af artiklen kan du se Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen analysere situationen i Paris-Saint Germain. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...