• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jadon Sancho og Dortmund smadrede bundprop på en halvleg

Foto: Getty Images

Dortmund var flyvende i anden halvleg, da de søndag aften gæstede Paderborn.

Af tipsbladet.dk

Dortmund tabte i midtugen til Bayern München, men søndag vendte de tilbage på sejrssporet med en særdeles overbevisende sejr over bundproppen Paderborn. I en magtdemonstration vandt Dortmund således 6-1 på udebane.

Thomas Delaney og holdkammeraterne måtte ellers vente indtil anden halvleg med at komme på pausen. Efter de første 45 minutter var der nemlig endnu ikke scoret i opgøret.

Men i anden halvleg trådte Dortmund speederen i bund, og efter knap ti minutters spil var Dortmund foran med to. Først socrede Thorgan Hazard til 1-0, før Jadon Sancho fordoblede føringen umiddelbart efter.

Efterfølgende scorede Paderborn til 2-1 på straffespark, men tættere blev det ikke. Jadon Sancho scorede igen til 3-0, før Achraf Hakimi og Marcel Schmelzer scorede Dortmunds fjerde og femte mål.

I slutminutterne scorede Sancho sit tredje mål i kampen, da han satte kuglen i kassen til 6-1, hvilket også blev slutresultatet. Dortmund fastholder med sejren deres forspring på fire point ned til nummer tre. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...