• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Japansk stortalent kan blive erstatning for Sisto i Celta

Foto: Getty Images

Takefusa Kubo bliver nu nævnt som en mulighed for Celta, som angiveligt leder efter forstærkning til offensiven.

Af tipsbladet.dk

Efter ni kampe i træk uden ét sekunds spilletid for Celta Vigo fik Pione Sisto næsten hele kampen i sidste runde af La Liga mod Espanyol. Siden har rygterne om et skifte tilbage til FC Midtjylland taget til, og han opholder sig da også i området for tiden.

I Vigo ser det nu også ud til, at man er på udgik efter en ny offensivspiller til truppen, og her skulle valget være faldet på japanske Takefusa Kubo. Det skriver den spanske sportsavis Marca.

Læs også:Medie: FCM i dialog med Celta Vigo - søger præstationsbetinget aftale

Han har i den seneste sæson været udlejet fra Real Madrid til Real Mallorca, og der lader nu til, at klubben fra Galicien-regionen har planer om at gøre det samme, og sikre Kubo på en ét-årig lejeaftale.

De er dog ikke de eneste, som har fået øjnene op for den 19-årige japaner, som er blevet udset til at være et af de største talenter i verden. Både Osasuna, Real Sociedad, Getafe, Real Betis, Granada, Real Valladolid, Levante, Huesca, Ajax, Lazio og mange flere bliver nævnt som interesserede i ham.

Læs også:FC Midtjylland-lejr ser gerne Pione Sisto vende hjem

Foruden den massive konkurrence om Kubo, så er der også en anden udfordring, som handler om, at Real Madrid givetvis gerne vil have en sum for at udleje han, ligesom de også skal betale en god del af playmakerens relativt dyre løn.

Dog har Zinedine Zidane tilsyneladende ikke de store planer om at Takefusa Kubo skal være en del af truppen i næste sæson, så de vil være opsatte på, at sende ham ud på et nyt lejemål.

Celta har på det seneste også hentet både Alvaro Vadillo og Nolito til at forstærke offensiven.

Læs også:Jakob Poulsens råd til Onyeka: Tag til en topliga

Læs også:Blog: Derfor skal Brøndby sælge Maxsø og Slimane

Læs også:Avis: Sisto overvejer at vende hjem til Danmark

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...