• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Jeg har ikke gjort et godt arbejde indtil videre

Foto: Getty Images

Celtic-manager er ikke tilfreds med, at man ikke har kunnet samle gruppen af spillere på grund af diverse ting og sager, blandt andet et coronavirus-tilfælde.

Af tipsbladet.dk

Superliga-klubben FC Midtjylland tabte i fredags til OB, men Bo Henriksen og holdet fik rettet lidt op på det dårlige resultat, da klubben tirsdag aften gæstede Glasgow og Celtic.

Her fik de danske vicemestre 1-1 med hjem til Herning, og dermed står man med et godt udgangspunkt før returkampen i Champions League-kvalifikationen om en uge. 

Men der venter FCM en svær opgave mod Celtic, der var bedst i opgøret i Skotland. Skotterne følte sig dårligt forberedte til opgøret mod FCM og har ikke haft mange træningssessioner med hele holdet, fordi der blandt andet har været en positiv coronatest.

Ange Postecoglou, cheftræner for Celtic, fortæller.

- Jeg tror ikke, vi kan så dårligt forberedte, igen som vi var i aftes. Det er mit ansvar - det var så vigtig en kamp.

- Nu har vi otte dage mere, og jeg føler mig sikker på, at den forberedelse og den holdånd, vi har, sikrer os en god præstation.

- Min rolle er, at jeg skal støtte spillerne og forsøge at forberede dem så godt, jeg kan. 

- Jeg har ikke gjort et godt arbejde indtil videre, for at være helt ærlig. Med de udfordringer, vi har haft, har vi ikke været i stand til at råde over spillerne, siger cheftræneren.

Selv om FC Midtjylland fik scoret, tæller reglen om udebanemål ikke længere i UEFA-kampe, og dermed er 0-0 ikke nok for FCM til at gå videre. Klubben skal altså vinde opgøret i Herning på onsdag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...