• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Jeg har problemer med nogle i truppen

Foto: Getty Images

Den tidligere Arsenal-stopper lægger ikke fingre i mellem, når han taler om situationen i Bordeaux.

Af tipsbladet.dk

For godt en måned siden kørte det for Girondins Bordeaux. De havde en stime på tre ligasejre i træk og kravlede op på syvendepladsen i Ligue 1, hvor de var i spil til de europæiske pladser, men siden er det gået ned ad bakke for den franske klub.

De har tabt fire af deres seneste fem kampe, og kaptajn Laurent Koscielny, der har en fortid i Arsenal, langer nu ud efter nogle af sine holdkammerater.

Over for L’Equipe siger Laurent Koscielny, at det ikke er alle i truppen, der kæmper lige meget for holdet, og ifølge avisen deler han truppen i gode fyre og knap så gode fyre.

- Vi er i krise, og jeg har problemer med nogle i truppen, siger den 35-årige anfører og tilføjer:

- Stemningen i truppen er gennemsnitlig, endda meget gennemsnitlig. Når der er så mange spillere, som ikke giver dig lyst til at arbejde hårdt eller forbedre dig, så er det svært at få gode resultater. Det er derfor, jeg kan være hård.

- Vi skal fremad. Man prøver at hjælpe folk, men hvis de ikke vil kæmpe med dig, må du efterlade dem.

Girondins Bordeaux er i øjeblikket nummer 11 i Ligue 1, og de er et godt stykke over nedrykningsstregen med hele 10 point ned til FC Nantes på 18. pladsen. I weekenden skal de møde FC Metz. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...