Champions League

- Jeg havde bedt Ronaldo om at sætte sig ned

Engelsk fodboldekspert brød sig ikke om, at Cristiano Ronaldo ikke sad ned med resten af truppen, da han blev skiftet ud i tirsdagens Champions League-kamp.

Manchester United fik en skrækkelig start på sin Champions League-sæson, da klubben tirsdag tabte sin første kamp til Young Boys fra Schweiz.

Aaron Wan-Bissaka fik i første halvleg rødt kort, og det lavede naturligt om på Uniteds opstilling. Det betød blandt andet, at Cristiano Ronaldo og Bruno Fernandes blev skiftet ud i det 72. minut.

Det betød dog ikke, at Ronaldo ikke gjorde sit for stadig at hjælpe holdet. På sidelinjen dirigerede han sine holdkammerater og forsøgte at råbe dem op.

Det er dog ikke alle, der ser det som en positiv ting.

Ronaldos tidligere holdkammerat Rio Ferdinand følte det blev for meget, og havde han været træner, var portugiseren blevet henvist til sit sæde. Det siger han til den engelske kanal BT Sport ifølge Metro.

- Hvis jeg var træner, havde jeg helt ærligt bedt ham om at sætte sig ned, siger Ferdinand, der dog godt forstår portugiserens passion.

- Jeg forstår det godt. Han er bare en passioneret fyr. Han vil vinde. Han er desperat efter at vinde og han kan ikke holde det tilbage, siger Rio Ferdinand.

Cristiano Ronaldo gjorde ellers sit for at sikre United de tre point.

På en yderst flot ydersideaflevering fra Bruno Fernandes scorede Ronaldo til 1-0 efter 13 minutter. Men mere end en halvleg i undertal kunne United ikke stå imod det schweiziske pres, som gav pote i sidste ende.

I kampens sidste minut kunne Jordan Siebatcheu score det afgørende mål for Young Boys, efter at Nicolas Ngamaleu havde udlignet efter 66 minutters spilletid.

Næste kamp for Ronaldo og United er søndag, hvor holdet møder West Ham på udebane.