• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- Jeg lærte meget af Viktor Fischer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den nye Ajax-dansker fik meget hjælp af Viktor Fischer i FC København, lyder det.

Af tipsbladet.dk

Mohamed Daramy gik i fodsporene på en lang række danskere ved at skifte til Ajax Amsterdam i sommer.

I mange år har Ajax Amsterdam således haft flere danske profiler i klubben, og alene i de seneste år har de haft blandt andre Christian Eriksen, Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Nicolai Boilesen og Viktor Fischer.

Til Ajax Lifes nyeste magasin blev Mohamed Daramy derfor også spurgt, hvilken tidligere Ajax-dansker han betragter som et forbillede. Og her faldt svaret på en tidligere holdkammerat i FC København:

- I FC København kunne jeg godt lide at se Viktor Fischer, fordi han spillede samme position som mig. Vi spillede fodbold sammen i en årrække. Desuden har vi lidt den samme stil. Jeg lærte meget af ham, og han hjalp mig meget. Han er en fantastisk spiller og en rar person, siger Mohamed Daramy til Ajax Lifes magasin og tilføjer:

- Jeg kender også Nicolai Boilesen fra FC København. Han fortalte en masse gode ting om Ajax. Jeg kender de øvrige danske Ajax-spillere fra fortiden hovedsageligt gennem tv og sociale medier.

27-årige Viktor Fischer spillede i Ajax Amsterdam fra 2011 til 2016, hvorefter han var forbi Middlesbrough og Mainz, inden han kom til FC København i 2018. Ligesom Mohamed Daramy forlod han “Løverne” i sommer.

Mohamed Daramy står hidtil noteret for fem kampe med et mål til følge i Ajax. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.