• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jesper Hansen: Atalanta var gode til at straffe vores fejl

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen kunne godt se, at der skulle meget til for det danske Champions League-hold, hvis de skulle spille op med Atalanta.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland spillede onsdag aften deres første kamp i Champions League-gruppespillet, hvor det endte med en ordentlig øretæve mod italienske Atalanta. Her var det en kamp, hvor FCM-målmand Jesper Hansen godt kunne se, at der skulle meget til at matche italienerne.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

Læs også:Poulsen fik fuld tid i Leipzig-sejr - Delaney og Dortmund tabte i Rom

- Vi skulle virkelig være på stikkerne for at kunne drille dem igennem kampen. De var over os, når vi havde mistet bolden. Ligeså snart vi havde lavet en lille fejl-vending, så kører de bare den anden vej. De var gode til at straffe det i dag, fortæller målmanden og fortsætter:

- Der var også perioder med gode ting, men i første halvleg fik de vist, at de er et rigtig godt fodboldhold, siger Jesper Hansen.

Læs også:Spilforslag trav: Derbyrevanche i Skive

Der stod 0-3 ved pausen, og her var planen for resten af kampen egentlig, at man ville holde Atalanta fra at score flere mål.

- Vi holder dem desværre ikke fra at score i anden halvleg. Det var ellers tæt på. Vi havde ellers aftalt, at nu skulle der en prop i. Selvfølgelig får de nogle chancer, og det kunne også have set værre ud. Men vi får spillet bedre i anden halvleg, fortæller Hansen.

Deres næste opgave i Champions League er mod Liverpool på udebane, men inden skal de en tur til Brøndby i Superligaen.

Læs også:OFFICIELT: Crystal Palace henter Jack Butland

Læs også:Carlsen: Ude eller inde

Læs også:Spilforslag trav: Masser at holde øje med i Aarhus!

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...