• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Joachim Andersen: Mit mål er landsholdet

Den nye danske Lyon-spiller Joachim Andersen understreger, at det for ham ikke er nok at snuse til landsholdet, som han fik gjort i foråret.

Af tipsbladet.dk

Efter en god sæson for Sampdoria blev Joachim Andersen i marts kaldt ind til Åge Hareides landshold.

Debuten har den danske midterforsvarer stadig til gode, men den kan umuligt være kommet længere væk, efter at danskeren over sommeren blev den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, da han skiftede til Lyon, og siden fik debut i sæsonåbneren mod Monaco. Den 23-årige dansker understreger igen, at han vil på landsholdet.

- Lyon er en stor klub, og jeg håber, at jeg ved at levere flere god præstationer kan komme på landsholdet. Det er et af mine mål, siger Joachim Andersen på en pressekonference forud for Lyons næste kampe mod Angers ifølge klubbens Twitter-profil.

Lyon købte Joachim Andersen i Sampdoria for 225 millioner kroner. Dermed overgik han Thomas Delaney som den dyreste danske transfer nogensinde.

- Beløbet på min transfer betyder ikke noget for mig, det er en handel mellem to klubber. Jeg vil gå efter at få en god sæson og yde mit bedste for Lyon. Jeg og Jason (kollegaen i midterforsvaret Jason Denayer, red.) skal stadig lære hinanden at kende. Vi havde ikke meget at lave i Monaco, tilføjer Joachim Andersen.

Lyon vandt 3-0 over Monaco i sæsonens første runde af den franske Ligue 1.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...