• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Oliver Okstrøm

Jobmuligheder for Mourinho: Banker på i tidligere klub

Real Madrid holder tilsyneladende bagdøren en smule åben for Jose Mourinho, hvis det ender med, at Zidane ryger ud.

Af okstroem

Det er ikke mere end et halvt år siden, at Zinedine Zidane vendte tilbage til Real Madrid, men allerede nu går snakken i Spanien om, at han kan være på vej ud af klubben igen. Det kommer efter en skidt forårssæson med franskmanden ved roret, ligesom det kun blev til uafgjort mod i denne runde mod Valladolid på hjemmebane.

Derfor skulle Real Madrid nu være i gang med overvejelserne om, hvem den næste cheftræner for klubben skal være. Det skriver den spanske sportsavis Diario Sport.

Her lader det til, at klubbens tidligere træner Jose Mourinho bliver sat i forbindelse med Real Madrid-trænerjobbet. Klubpræsident Florentino Perez skulle holde muligheden åben for den portugisiske træner, der har været uden job siden december, hvor han blev fyret i Manchester United.

Siden har Mourinho eftersigende afvist jobtilbud fra den kinesiske liga, da han stadig går efter at træne et hold fra en af de største europæiske ligaer. Hidtil har han dog takket ja til et job som ekspert på engelske Sky Sports, hvor han på ugentlig basis sætter sine kollegaer på plads.

I Real Madrid har man købt ind for massevis af millioner, som bestemt lægger pres på Zidane for at få fat i trofæer i denne sæson. Blandt andet har man hentet Eden Hazard fra Chelsea denne sommer.

Real Madrid møder Villarreal i næste runde i La Liga.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...