• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jon Dahl rasende over kampprogram: Det er en skandale

Foto: Getty Images

Malmö FF-cheftræner Jon Dahl Tomasson er bestemt ikke tilfreds med den måde, som kampprogrammet har været styret i det svenske på det seneste.

Af tipsbladet.dk

Malmö er i spidsen af den svenske liga, men torsdag løb holdet ind i et sjældent nederlag, da man tabte med 2-3 mod Örebro. Det er en kamp, som virkelig irriterer den danske Malmö-træner Jon Dahl Tomasson.

Det gør han klart i et interview med Aftonbladet.

Læs også:Tomasson ærgrer sig over dansker-skade: Det skabte uro

Det ærgrer ham især, at kampen skulle spilles så tæt på de landskampe, som blev spillet forud for torsdagens opgør, men han kunne se, at Häcken på andenpladsen og Djurgården på fjerdepladsen fik deres kampe udsat.

- Det her er en skandale. Så enkelt er det. Jeg ved godt, at man helt juridisk har ret i det, men når vi har aftalt noget før sæsonen, så er det en skandale, at de ikke holder den aftale, siger han og fortsætter:

Læs også:Dansk landsholdsspiller udgår med skade i Malmö-skuffelse

- Vi holder de aftaler, som er kommet på plads før sæsonen, men det gør de andre ikke. Hvis man laver en aftale, så skal man overholde det. Det giver os jo ingen fordel, at vi har fire spillere med landsholdet, og at AC (Anders Christiansen red.) kommer tilbage, som han gør, lyder det fra Jon Dahl Tomasson.

Det var første gang i 13 kampe, at Malmö FF gik fra banen med et nederlag i den svenske liga.

Næste kamp for den skånske danskerklub er mod AIK.

Læs også:Malmö-dansker vil tilbage på holdet: Men Jon Dahl bestemmer

Læs også:Medie: Tidligere FCK-træner kan tage over i IFK Göteborg

Læs også:Trænede med i EfB: Hobro henter forsvarsspiller på kort kontrakt

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...