• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jose Mourinho slår fast: Ikke jaloux på Manchester City og Liverpool

Foto: Getty Images

Tottenham-træneren er ikke jaloux på den dybde, der er i Manchester City og Liverpools trupper, understreger han.

Af tipsbladet.dk

Jose Mourinho overtog cheftrænertjansen i Tottenham i november, men portugiseren har ikke kunnet hive London-klubben op i toppen af Premier League, og klubben er aktuelt nummer otte i rækken.

Spurs har imidlertid også døjet med skader til profiler som Harry Kane, Moussa Sissoko og Tanguy Ndombele, mens de har været foruden Heung-min Son, der har været i karantæne, i en periode.

Læs også:Bitter Mourinho: Liverpool var heldige

Samtidig kan Jose Mourinho se på andre Premier League-klubber som Manchester City og Liverpools trupper have stjernespillere på bænken, men det gør ham ikke jaloux, understreger han.

- Det er, hvad det er. Vi kan ikke have et hold som nogle af de andre. Det er ikke os. Jeg så Manchester City mod Aston Villa og kiggede på bænken - Raheem Sterling, Bernardo Silva, Ilkay Gundogan og Nicolas Otamendi. Med Liverpool ser man på holdet, og man ser på bænken. De har også skadede spillere som Joel Matip, Dejan Lovren, Naby Keita og Fabinho.

- Jeg er ikke jaloux. Jeg har et fantastisk job, men det er forskellige jobs. Dette er en anden klub, siger Jose Mourinho ifølge Goal.

Jose Mourinho har stået i spidsen for Tottenham i 13 kampe, og han har hidtil vundet seks af dem, mens det er blevet til to uafgjorte og fem nederlag.

Tidligere har Mourinho været cheftræner i Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid og Manchester United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...