• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Jubler over gensyn med fans: Vidunderligt at se dem igen

Foto: Getty Images

Efter flere måneder med tomme tribuner fejrede Bayern torsdag i Budapest en sejr i Super Cuppen med sine fans.

Af tipsbladet.dk

Publikum var tilbage på stadion i torsdagens opgør mellem Bayern München og Sevilla i den europæiske Super Cup.

Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) brugte kampen i den ungarske hovedstad, Budapest, som prøveklud for at få tilskuere tilbage på stadion midt under coronapandemien.

De seneste måneder har alle Uefa-kampe været uden tilskuere, men torsdag var der omkring 15.500 tilskuere på plads.

Bayern München vandt opgøret med 2-1 efter forlænget spilletid, og klubformand Karl-Heinz Rummenigge glæder sig over, at klubben kunne dele oplevelsen med fans.

- Det var en vidunderlig følelse at fejre denne titel med vores fans.

- Da jeg kiggede rundt på stadion efter kampen, så jeg mange glade Bayern-fans, siger Rummenigge til klubbens hjemmeside.

Selv om Budapest i øjeblikket er hårdt ramt af coronasmitte, så vurderer Bayern-formanden, at Uefa fik skabt nogle forsvarlige rammer.

- Jeg vil gerne takke Uefa og præsident Aleksander Ceferin for den professionelle håndtering af finalen. Det var et vigtigt skridt henimod en fodboldkultur med følelser og atmosfære på stadion, siger han.

Bayern-træner Hansi Flick havde før kampen udtrykt bekymring for, at opgøret skulle spilles i netop Budapest. Alligevel var det skønt igen at se fans på tribunerne, siger han.

- Vi ved alle, at det ikke er nemt at træffe de rette beslutninger i den nuværende situation.

- Jeg kan kun sige, at det var godt at have stemning tilbage på stadion, siger Flick.

- Bedømt ud fra stemningen så mindede det mere om fodbold igen. Det er vi glade for at have fået tilbage. Vi ved dog, at det ikke er så enkelt. Jeg håber, at alle fans forbliver raske, siger træneren.

I sidste sæson vandt Bayern München det tyske mesterskab, den tyske pokalturnering og Champions League. Sevilla deltog i torsdagens kamp som vinder af Europa League.

/ritzau/

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...